Voor mensen die bewuster in het leven willen staan
Spiritualiteit?

Meer weten over Spiritualiteit in al haar aspecten?

kleinlogo

Wij bouwen hier een database op met informatie over spiritualiteit in al haar aspecten.

Wil je bijdragen, dan ben je van harte welkom! Neem daarvoor contact met ons op. Lees verder...

Agenda

Alle plaatselijke agenda's samengevoegd tot een.

Bekijk wat er in het land te doen is op spiritueel vlak. Lees verder...

Groeien in verbinding

Groeien in Verbinding

Dardanuspad 16
5631 KE Eindhoven

06-49992778

Michael@groeieninverbinding.nl
Groeieninverbinding.nl

KvK nr: 96753079B02

Omschrijving praktijk:

Groeien in Verbinding is begonnen als centrum voor tantra en intimiteit.
Deze onderwerpen staan nog steeds centraal, maar zijn sterker dan voorheen ingebed in algemene spiritualiteit en bewustwording – los van elk dogma.
De nadruk ligt op workshops, in Nederland in kleine tot middelgrote groepen; op het Canarische eiland La Palma privé en/of samen met jouw partner.

Mijn motto: Tantra bevrijdt jou van dát, wat jou beperkt te zijn wie jij echt bent

Onder de noemer Heilige & Helende Seksualiteit werk ik (Michael Polling) op La Palma in intensieve sessies van één of twee weken aan het helen van vrouwen met levensenergie-beperkende problemen in het bekkengebied.

In alles wat ik doe, nodig ik jou uit daarin…

  • nieuwe ervaringen op te doen en te onderzoeken waar jouw eigen grenzen liggen
  • je gewoontes en overtuigingen te onderzoeken en te zien in hoeverre ze
  • echt van jou zijn
  • je eigen waarheid te ontdekken
  • steeds meer te leven in vrijheid
  • te groeien in verbinding, verbonden
    met jezelf, met je partner, en uiteindelijk
    met alles en iedereen om je heen

Omschrijving aanbod:

Ik hou van mij (Mindfulness meets Tantra)

Van jezelf houden, jezelf als liefste maatje van jezelf zien, is waarschijnlijk de grootste Kunst van het Leven.
Want hoe vaak verliezen we onszelf niet in de ander of voelen we schaamte over wat we voelen of over wie we zijn? En hoe vaak worden we niet in beslag genomen door de waan van alledag waardoor we het contact met onszelf verliezen?
Om deze Kunst -van jezelf houden- te leren verstaan, vraagt van ons dan ook buitengewoon veel moed, geduld en mededogen met onszelf!

Intimiteit in verbinding

Intimiteit en verbinding. Het lijken begrippen waarmee de meesten van ons (denken) om (te) kunnen gaan. Maar vaak is dat moeilijker dan het lijkt, zeker samen, intimiteit ín verbinding.
In de workshop Intimiteit in verbinding wil ik jou laten ervaren hoe het is om in verbinding intimiteit aan te gaan: met jezelf in eigenliefde, met je (mogelijke) partner, maar ook met anderen.
In oefeningen wordt je geconfronteerd met conditioneringen (invloeden van ouders, cultuur en omgeving op jouw gedrag) die jou hebben gevormd. Ofwel met hoe deze conditioneringen jou van jouw ware ‘zijn’ weg proberen te houden.
De manier om er achter te komen, wat jou werkelijk drijft, is het je bewust worden van die conditioneringen en de daaraan verbonden oordelen. En door daar vervolgens aan voorbij te gaan. Dat je oordelen hebt, is overigens prima -iedereen heeft ze-, maar als je er niet naar hoeft te luisteren, als je er niets mee hoeft te doen, geeft dat jou de gelegenheid jezelf en de ander open en zonder voorwaarden vooraf te aanschouwen. Waardoor je makkelijker echt intimiteit met jezelf -en met de ander- aan kunt gaan.

Voor data workshops zie agenda

 

Social media:

Facebook

Zoeken
Eigen website?
Verplichte klachtenregeling voor praktijken in de alternatieve geneeswijzen sector Een eigen praktijk? Weet je dat je per 1 januari 2017 verplicht bent een eigen klachtenfunctionaris te hebben? En dat je aangesloten moet zijn bij een geschilleninstantie? Met behulp van een abonnement via Solopartners voldoe je aan de wet Wkkgz.
Bezoek ons op Facebook
Ontspanning
[bol_product_links block_id="bol_58270244eb83d_selected-products" products="9200000046792459,9200000005149768,9200000005149896,9200000005149918" name="sidewidget" sub_id="" link_color="003399" subtitle_color="44454D" pricetype_color="44454D" price_color="CC3300" deliverytime_color="44454D" background_color="FFFFFF" border_color="D2D2D2" width="250" cols="1" show_bol_logo="undefined" show_price="1" show_rating="1" show_deliverytime="1" link_target="1" image_size="1" admin_preview="1"]
Ga naar de website van Pure Spirit! Gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige kinderen en volwassenen.